Кои сме ние

Доверете се на експертите и професионалистите в товарния транспорт.

Нашата дейност е посредническа – ние сме свързващото звено между Вас, нашите клиенти и фирмите-превозвачи, собствениците на товарните автомобили. По този начин, избирайки най-евтиния и подходящ камион измежду всички налични, клиентите ни, най-често търговски фирми, получават най-изгодната ценова оферта, съчетана с надеждност и сигурност на доставката.

  • Професионализъм
  • Спазване на срокове
  • Гарантиран резултат

Ние сме Вашият гарант, че Вашите стоки ще достигнат навреме и в перфектно състояние до крайната си точка. Нашите партньори са утвърдени и изпитани имена в транспортния бранш.

На базата на дългогодишен опит в международния транспорт и логистика, ние знаем от каква информация и ресурси има нужда всеки един товарен превоз, за да може той да отговори на съвременните изисквания на динамичния бизнес. Особено важни за нас са принципите на индивидуален подход и последователност спрямо всеки клиент, съобразно конкретните му нужди.

В наше лице Вие можете да бъдете сигурни, че ще намерите надежден и коректен партньор, на когото можете да разчитате.

сухопътен транспорт полиспед
транспортна фирма Полиспед в почивка
доставка до всяка точка на Европа

Нещата в които сме най-добри

Дългогодишният професионален опит, който сме натрупали гарантира качество на транспортните услуги, които предоставяме на нашите клиенти.

избор на транспорт

Избор на подходящ транспорт за вашите стоки.

спазване на срокове

Ние сме гарант, че вашите стоки ще пристигнат навреме.

изгодни оферти

Избор на най-изгодната оферта за транспорт на товари.

индивидуален подход

Ние разбираме клиента и знаем от какво има нужда.

Нашата мисия

Превозваме бъдещето – вашата стабилност, нашето призвание.

Мисията на нашата транспортна фирма за товари е да осигурим надежно, ефективно и иновативно решение за превоз на стоки, като постигнем високо ниво на удовлетвореност на клиентите. Със стремеж към отличие в обслужването и внимание към детайла, създаваме персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди на нашите клиенти.

Продължаваме да се развиваме, за да гарантираме оптимално управление на логистичната верига и постоянен напредък в нашата дейност.

Вярваме, че чрез ангажираност, иновации и непрекъснато усъвършенстване можем да бъдем водещи в индустрията и да насърчаваме растежа и успеха на нашите клиенти и партньори.

Пренасяйте с нас!

Ще пренесем всичко, което е необходимо за вашия успех!